Tvrtka URBIS društvo s ograničenom odgovornošću za urbanizam, projektiranje, konzalting i inženjering, sa sjedištem u Puli, Flanatička ulica 25, u poslovnoj zajednici i na tržištima usluga koje su predmet njene djelatnosti, predstavila se sredinom prvog polugodišta 2013. godine.

Djelatnost tvrtke obuhvaća komplementarne arhitektonske i inženjerske struke tako da je tvrtka na tržištu prepoznatljiva kao integralni ponuditelj stručnih usluga u domeni upravljanja prostorom i razvojem, počevši s prostornim planiranjem i zaštitom okoliša, preko arhitektonskog i projektiranja u povezanim inženjerskim graditeljskim strukama, do usluga konzaltinga, inženjeringa i nadzora u realizaciji razvojnih projekata.

Tvrtka se u radu vodi standardima stručnosti i promovira efikasnost, primjenu suvremenih tehnologija, ugovornu odgovornost prema klijenteli i kompetenciju u upravljanju.

Kvaliteta poslovanja i poslovni potencijal tvrtke prepoznati su i od strane tvrtki koje se bave usporedivim i nadopunjujućim poslovnim djelatnostima, tako da je s više takvih renomiranih tvrtki (Institut IGH d.d., Skira d.o.o., Primum ing d.o.o., ARHI d.o.o., TGI d.o.o., TEH PROJEKT ELEKTROTEHNIKA d.o.o., Učka – konzalting d.o.o., Investinženjering d.o.o., IZOTERMA d.o.o., AD ARHITEKTURA I DIZAJN d.o.o., Bricmore Consulting d.o.o.) uspostavljen odnos poslovnoga partnerstva u nuđenju i realizaciji značajnijih razvojnih projekata na domaćem tržištu.